Ik zoek een klusbedrijf. Hoe werkt het?

Ben je een klusser? Bekijk de uitleg »

Vind een klusbedrijf voor iedere klus

Op Fixik.nl vind je met gemak het juiste klusbedrijf voor jouw klus. Via de overzichtelijke profielpagina's van de klussers krijg je direct een goed beeld van de verschillende bedrijven. Laat je de klusbedrijven liever reageren op jouw klus? Dat kan, op het prikbord kun je gratis klussen plaatsen waarop klusbedrijven die zijn aangemeld op Fixik.nl kunnen reageren.

 • Zoeken in een paar klikken

  Gebruik de overzichtelijke en doelgerichte zoekpagina van Fixik.nl om jouw criteria kenbaar te maken. Zoek o.a. op vakgebieden, diensten, locatie, beschikbaarheid, of een combinatie daarvan en bekijk de lijst met zoekresultaten die aan jouw criteria voldoen.

  Zoek een klusbedrijf »

 • Plaats gratis je klus

  Het plaatsen van klussen op het prikbord is gratis en vrijblijvend. Registratie op deze website is niet nodig. Het enige dat je nodig hebt is een geldig e-mailadres, omdat je de publicatie van het bericht via de mail moet bevestigen. Omschrijf de opdracht zo specifiek mogelijk, zodat het klusbedrijf een zo compleet mogelijke reactie kan sturen.

  • Bescherming e-mailadres
   Je e-mailadres wordt niet op deze website getoond en ook niet doorgegeven aan het klusbedrijf. Fixik.nl gebruikt je e-mailadres alleen om je een publicatielink en eventuele reacties te sturen.

  • Reacties
   Alleen klusbedrijven die zijn aangemeld op deze website kunnen vervolgens reageren op je opdracht. Je ontvangt van iedere reactie een e-mail. Reacties worden nooit op de website getoond.

  • Klusser gevonden via het prikbord?
   Wanneer je het juiste klusbedrijf voor je opdracht hebt gevonden, verwijder je de opdracht van de website. Dit kun je doen via de link die je per e-mail hebt ontvangen bij het plaatsen van het bericht. Maak vervolgens duidelijke afspraken met het klusbedrijf, zodat er geen onenigheid kan ontstaan over de opdracht.